Vertical View Left 3 quarters

Välkomna den nya DDX extrudern för Creality!

Efter att ha varit en lång tid under utveckling är äntligen Direct Drive eXtruder för Creality 3D skrivare här!

En lätt och mångsidig direct drive extruder som passar de flesta Ender och CR modellerna från Creality. Enkel att installera och fungerar tillsammans med original hotenden. Detta kittet fungerar också med Copperhead™ och Mosquito™ hotends.

Baserad på våran BMG Bondtech Mini Geared, detta är en extruder som redan har bevisat sig kapabel för det mesta.

Gå till CR-10S Pro adapter kit
Gå till Ender-3 och CR-10 adapter kit

Copperhead™ hotend är här!

Designad för att klara temperaturer upp mot 450°C, Copperhead™ hot-end klarar av ett stort spektrum av alla utskriftsbara termoplaster och använder samma bimetallisk Heat Break™ teknologi som går att hitta i den banbrytande hot-enden Mosquito™ den används för att optimera och minimera heat creeps. En modern design med hög kvalitativa material används i Mosquito™, bland annat ett värmeblock i härdat nickelpläterad kopparlegering och en bimetallisk heat break i Rostfritt stål och kopparlegering.

Form den efter dina krav:

Välj en Heat Sink
Välj en Heat Break
Lägg till ett Värmeblock

Max uppgradering för Mini!

Vi har studerat och testat den populära Prusa Mini och har utvecklat dessa 2 Uppgraderingskitten nedan. Mataren är baserad på våran populära Bondtech Mini Geared (BMG) extruder. Rostfritt stål Heat Breaken är designad för att unvika heat creeps och har en PTFE tub och avfasad kanal för att undvika igensättningar.

Beställ din nu!
Beställ din nu!

Bowden Mataruppgradering för CR-10 V2

En äkta och standard Bondtech Mini Geared (BMG) är hjärtat av detta Uppgraderingskittet. Den är enkel att installera och förbättrar utskriftsupplösningen och kontrollen över filament extruderingen. Den lägger till så mycket extra värde till en redan bra 3D skrivare.

Köp Nu!

När Du Behöver Kraft, Så Ger Vi Dig Kraft!

Quick Release (QR) är en kompakt, flexibel och kraftfull filamentmatare. Tillgänglig både för 1,75 och 2,85 filament, den använder ett E-Stegs värde på 476.5 eller 492.45, vilket tillåter högre utskriftskvalité. Den har även en gearing ratio på 5:1, för en högre tryckkraft.

Köp Nu!

När Du Behöver Något Unikt, Så Ger Vi Dig Något Unikt!

Denna anpassningsbara QR extruderen utvecklades under ett skräddarsytt utvecklingsprojekt för att behålla alla original funktioner av QR extrudern men med ett mindre Center till Center (CC) avstånd.

Behöver något Unikt? Kontakta Oss!

Direct Drive System För CR-10S

Bondtech Direct Drive System för Creality3D CR10S är ett uppgraderingskit som hjälper med extruderingsproblem. Den kommer med en hög prestanda Direct Drive BMG extruder och en all-metal E3D V6 Hotend. Ta en titt på denna videon och besök produktsidan. Gå till produktsidan

Dubbla Din Utskriftshastighet

Bondtechs exceptionella tryckkraft tillåter dig att dubbla din utskriftshastighet.

Nyheter

Följ våra senaste nyheter för att få uppdateringar om våra produkter, våra aktiviteter och samarbetsprojekt.

Följ vårt nyhetsbrev!