Looking for more smart, devoted & hard working people to join Bondtech

Bondtech

/

Home

/

Xpanse

/

About Bondtech

/

Careers at Bondtech

Careers At Bondtech

Find here available positions at Bondtech. We are looking for more creative problem solvers to help develop the 3D printing industry with us.

Up to the challenge? Keep in touch

MARKNADS- & KUNDANSVARIG

Är du redo för en arbetsplats där ditt engagemang och dina idéer inte bara uppskattas, utan också gör verklig skillnad?

Då är det här din chans att hoppa ombord på en tillväxtresa!

Click here to apply

Välkommen till ett team i en tekniskt spännande värld av innovation och möjligheter!

Bondtech AB ägs av Ernströmgruppen som består av mer än 40 företag med en total omsättning på cirka 4 miljarder kronor och över 1400 anställda i Norden och norra Europa.

Bondtech är ett innovativt företag som tillverkar och levererar högpresterande matningssystem samt munstycken som gör det möjligt att öka utskriftshastigheten, spara tid och minska kostnaderna för 3D print. Vi har en stark utveckling på en internationell marknad inom en teknik som ligger i framtiden. Försäljningen sker via OEM, distributörer och via egen webförsäljning till kunder i över 100 länder. Vi satsar långsiktigt i en ung bransch med bl a en ny anläggning som byggs i skrivande stund på Bredasten i Värnamo. Vi är ett varmt och välkomnande team med stor entreprenörsanda och vinnande lagspel.

Vi söker nu en kreativ, engagerad och tekniskt intresserad individ med ett öga för marknad och kommunikation i rollen som Marknads- och Kundansvarig till vår växande verksamhet.

Här erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av nytänkande och kreativitet, där varje dag är en möjlighet att påverka och forma framtiden. Det är inte bara en tjänst – det är en resa där du aktivt bidrar till företagets framgång.

 

Click here to apply