Bli en Återförsäljare eller OEM Partner - Bondtech

Hem

/

Bli Partner

B2B INFORMATION

Bondtech började som ett start-up företag i Sverige för tre år sedan med huvudfokus att förbättra och göra 3D utskrifter mer tillförligtliga och snabbare. Vi utvecklade en unik och innovativ matningsteknik för existerande och nya 3D skrivare för att säkerställa hög prestanda och kvalité med bibehållen tillförligtlighet.

Nu är vi ett globalt företag med flera unika och högkvalitativa produkter. Vi har nöjda och tillfredställda kunder och partners i mer än 70 länder i dagsläget som uppskattar Bondtech som varumärke som står för hög kvalitet och en stark partner när det gäller att leverera innovativa produkter med hög prestanda till våra kunder.

Vill du vara med oss på vår resa och göra 3D skrivare bättre och få ännu nöjdare kunder? Fyll isåfall i nedanstående formulär så tar vi kontakt för att utvärdera ett givande samarbete.

RESELLER PARTNERSHIP

Vi har etablerat ett återförsäljar program med alla våra återförsäljare över världen som fungerar väldigt effektivt och bra. Naturligtvis så erbjuder vi en digital och effektiv order process med korta leveranstider och en förstklassig online support.
Ni kommer att få ett eget login till ert konto där era personliga uppgifter lagras där du enkelt kan beställa alla våra produkter, uppgraderings kit och övriga komponenter. Självklart så gör du en bra affär på att vara en återförsäljare men allra viktigast är att du kan erbjuda era kunder en unik och högkvalitativ produkt som löser ett vanligt förekommande problem vilket gör era kunder nöjda.

Före vi signerar ett avtal genomför vi en kort utvärdering. Anledningen till detta är för det är av yttersta vikt för oss att vårt samarbete fungerar över tiden, att vi förstår vad som är viktigt för att du skall kunna vara framgångsrik på marknaden och att vi delar samma vision – Säkerställa nöjda kunder.

Vi eftersträvar även en fortgående dialog med vårt återförsäljar nätverk, vi kommer återkommande presentera nyheter, förbättringar, marknadsmaterial och produktreleaser etc. Vi vill gärna ta del av er och era kunders feedback och andra relevanta signaler från marknaden. Att lyssna och förstå våra kunders behov och att göra de nöjda är extremt viktigt för att vi skall kunna fortsätta att leverera högkvalitativa och unika produkter.

Vill ni arbeta med en unik produkt som levererar hög kund tillfredställelse i kombination med ett starkt varumärke för att få ännu fler nöjda kunders fyll i formuläret nedan och bli en Bondtech återförsäljare.

OEM PARTNERSHIP

Bondtech har etablerat ett OEM partner program tilsammans med våra OEM kunder. Vi har avtal med några av marknadens ledande tillverkare av 3D skrivare. Bondtech levererar kompletta extrudersystem samt våra unika komponenter till våra OEM kunder. Detta har utvecklats till ett lyckosamt samarbete för båda parter. Att samarbeta med Bondtech i ett partneravtal har blivit ett naturligt val för allt fler tillverkare, OEM partner kan fokusera på deras kärnprocess och låta Bondtech leverera extruder lösningen. Bondtech säkerställer en robust, pålitlig och hög presterande 3d printings process som i slutänden medför en högpresterande 3D skrivare och nöjda kunder.

Bondtechs extrudrar är enkla att integrera på ett stort urval av 3d skrivare. Extruderingsystemet består av en generisk och modulär baserad design som om behovet finns desginar vi er kundunika lösning vilket gör det till en fullt integrerad lösning för er skrivare. Bondtech har all kompetens som behövs, från idé till fullskalig produktion under ett tak vilket innebär korta och kostnadseffektiva utvecklingsprojekt.

Är ni en tillverkare av 3D skrivare som vill erbjuda era kunder ett världsledande extruderlösning för att få nöjdare kunder tveka inte att fylla i formuläret nedan för att börja en diskussion runt olika sätt hur vi kan arbeta tillsammans.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Som återförsäljare:

Ansök som återförsäljare